Transport Marfa si Mobila - Local / Intern sau International

Transport Mobila Bucuresti, Romania si Europa

Servicii de transport mobila, bagaje, electrocasnice, echipamente la cele mai mici preturi

Cu o experienta de peste 7 ani in transporturi, putem sustine ca suntem o firma de transport mobila care ofera clientilor sai calitate maxima la cele mai accesibile preturi.
Fie ca e vorba doar de transport mobilier, transport electrocasnice sau orice alt tip de marfa, venim in intampinarea dumneavoastra cu cele mai bune servicii de transport.

Transport mobila din apartamente, sedii firme si diferite locatii la un pret corect si accesibil pentru toate buzunarele. Asiguram demontarea mobilierului, infolierea si asamblarea la optiunea clientului.

Prin transport rapid de mobilier intelegem dexteritate la incarcare, deplasarea vehiculului in limite legale de siguranta, manevrare si descarcare rapida. Pentru distantele mari masinile sunt dotate cu cate doi soferi astfel incat sa se realizeze un flux continuu al activitatii respectandu-se totodata si timpii de odihna.

Majoritatea solicitarilor primite au fost Instant! Adica am fost sunati si ni s-a solictat un vehicul in maxim o ora. De obicei putem onora astfel de comenzi. Totusi unii factori ne impiedica sa venim "la minut" (conditii meteo, gradul de ocupare al masinilor, disponibilitatea personalului).

Transport Mobila Intern

Taxarea se face in functie de numarul de km, deci suntem interesati de un serviciu rapid. Acest lucru va avantajeaza atat pe dumneavoastra (nu trebuie sa asteptati) cat si pe noi (putem onora cat mai multe comenzi).

Transport Mobila International

Efectuam transport de mobila international inclusiv seviciile de demotare, montare mobilier la cerintele fiecarui client. Pentru transport international se plateste un avans de 50% iar restul la destinatia proprietarului!
Atentiile la detalii, la marfa transportata sau la manevrare sunt punctele noastre forte! Suntem constienti ca transportul include multa atentie si raspundere!

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon.