thumb

Mutări mobilă București - Servicii complete de mutări mobilă!

Noi ne ocupăm de tot, de la o locație la alta:.

  • demontat și remontat mobilier;
  • împachetare și înfoliere;
  • manipulare de la o adresă la alta.

Dispunem de personal și echipamente adecvate pentru a muta o locuință, sau relocarea unui sediu de firmă de la o adresă la alta. Ne deplasăm în București, în județul Ilfov, dar și în țară. Dispunem de două autoutilitare carosate, o echipă de patru persoane și activăm pe piață din 2008.

Ai achiziționat gresie, faianță sau mobilă de la magazinele de bricolaj? Nu ai lift la locație sau produsele respective nu încap în lift?

Echipa noastră are grijă ca totul să ajungă în locuința ta în siguranță.

Împachetăm totul cu mare atenție

Dispunem de cutii carton pentru ambalare și realizăm de asemenea împachetări în folie cu bule, folie stretch, bandă adezivă (scotch), pături pentru protejarea mobilierului.

Prețuri

Estimare de preț gratuită la fața locului! Oferim prețuri decente și negociabile în funcție de bugetul fiecărui client.

Efectuăm și mutări mobilă în țară, la prețuri la fel de avantajoase.

Alege servicii de calitate pentru operațiunile de mutat mobilă.

Firmă de transport mobilă cu experiență

Cu o experiență de peste 14 ani în transporturi, putem spune că suntem o firmă de transport mobilă care oferă clienților săi servicii de mutări mobilă de cea mai bună calitate la cele mai accesibile prețuri.

Fie că vorbim despre transport mobilier, transport electrocasnice sau orice alt tip de marfă, noi venim în întâmpinarea nevoilor tale cu cele mai bune servicii de transport.

Transport mobilă din apartamente, sedii firme și alte locații la un preț corect și accesibil pentru toate buzunarele. Asigurăm asamblarea, dezasamblarea mobilierului, și înfolierea, în timpul mutării la cererea clientului.

Transport rapid de mobilier

Prin transport rapid de mobilier înțelegem dexteritate la încărcare, deplasarea într-un timp cât mai scurt a vehiculului de transport de la o locație la alta dar în limite legale de siguranță, manevrare și descărcare rapidă.

Pentru distanțe mari mașinile noastre sunt deservite de doi șoferi astfel încât să se realizeze un flux continuu al activității, respectându-se totodată și timpii de odihnă.

Majoritatea solicitărilor primite au fost instant! Adică am fost sunați și ni s-a solicitat un vehicul în maxim o oră, iar noi de obicei putem onora astfel de comenzi. Totuși, uneori unii factori ne împiedică să venim ”la minut” (condiții meteo nefavorabile, gradul de ocupare al mașinilor, disponibilitatea personalului sau problemele obișnuite de trafic din București).

Transport mobilă intern

Taxarea se face în funcție de numărul de kilometri, deci avem toate motivele să îți oferim un serviciu rapid. Acest lucru te va avantaja în primul rând pe tine (nu trebuie să aștepți) dar și pe noi (putem onora cât mai multe comenzi).