Transport Marfa si Mobila - Local / Intern sau International

Firma transport marfa / mobila

Servicii de transport marfa fie in Bucuresti fie in tara

Auzim de cate o firma de transport marfa ca este super-dotata si super-profesionista in aceasta activitate. Pai, in primul rand, ce ar trebui sa stim despre dotarea acesteia? Poate cate camioane are firma de transport, marfa pe care o poate duce, cat de multa si cat de departe!? Greu de spus care ne intereseaza mai mult dintre aceste amanunte. Sa va povestim cine suntem noi caci, credem, mai important decat numarul de camioane este omul.

O firma de transport marfa serioasa

Nu incarcatura este mica, ci firma de transport marfa este mica, adica noi, cei care lucram suntem putini. Am putea spune ca, la drept vorbind, chiar si marfa pe care o putem transporta este destul de mica. Evident, ne referim la volum. Noi efectuam orice transport marfa care nu are lungimea mai mare de 4,2 metri, inaltimea de 1.85... De fapt, puteti viziona toate detaliile daca faceti click pe mijlocul nostru de transport, un Mercedes Sprinter. Daca va uitati la dimensiunile schitate in fotografie veti realiza daca putem transporta marfa dvs si eventual de cate transporturi e nevoie.

firma transport marfa

Ce putem sa includem in posibilitatile noastre de transport marfa? Simplu, orice obiect sau pachete care se incadreaza in dimensiunile interioare.

Asadar, faceti o comparatie intre dimensiunile de gabarit si cele ale masinii si veti sti daca puteti fi clientul nostru. Noi suntem o firma de transport mica, asa cum am spus, de fapt lucram doi-trei oameni. Prin urmare, va trebui sa va stiti ca suntem robusti si ne miscam rapid.

    Firma de transport si trasaturile noastre
  • 1. Credem ca suntem o firma de transport marfa serioasa. Caci una care are 3-4-5 camioane sau mai multe isi poate permite sa piarda un client. Noi nu! Noi tratam pe oricine ca pe cel mai bun prieten al nostru. Orice client ne ajuta sa ne intretinem familiile. Noi ne iubim nu doar copiii, care datorita comenzilor dvs avem cu ce sa-i hranim, ci si masina. Noi cheltuim si pe intretinerea masinii. Suntem o firma de transport marfa care vrea sa existe cat mai mult timp.
  • 2. O alta caracteristica este corectitudinea. Revenind la copiii nostri, îi invatam de mici sa fie corecti. Sa fie cinstiti si sa nu „traga pe nimeni in piept”. Aceste invataturi le aplicam si in activitatea noastra de transport marfa. Adica avem grija de lucrurile dvs., nu cerem mai multi bani decat face acel transport si ne vom respecta intotdeauna intelegerile pe care le facem.
  • 3. O marfa dusa la destinatie in cele mai bune conditii ne va asigura niste clienti in viitor. Avem mereu nevoie de clienti, chiar daca suntem o firma de transport marfa de dimensiuni mici. Firma este mica nu neaparat marfa, asa cum am spus mai sus. Dar suntem oameni cu suflet mare si ne place sa muncim si sa fim rasplatiti pentru ceea ce facem. Asa este, suntem o firma de transport marfa cu oameni cinstiti.

Va asteptam sa ne faceti o comanda. Transportam marfa dvs in cele mai bune conditii. Sigur, ieftin si la timp. Contati pe noi. Contactati-ne la tel. 0721.213.667 sau e-mail valentinochioiu@yahoo.com.