About Image

14 +

Ani de experiență
chenar
Despre noi

Suntem experți în servicii mutări mobilă

Activăm pe piață încă din anul 2008, când am inițiat și primul transport de mărfuri.

Până astăzi am onorat multiple comenzi atât interne cât și internaționale. Am transportat instalații diverse, ansambluri de piese, textile, încălțăminte, mase plastice, mobilier, echipamente electrocasnice sau chiar și scutere. Am transportat cu succes absolut orice produs care s-a încadrat în dimensiunile tolerate de autoutilitarele noastre.

De fiecare dată marfa a fost livrată în condiții bune, aceasta nefiind afectată de intemperii (condens sau umezeală) sau de gropile din carosabil. Am prestat cu succes servicii de mutări firme, sau am mutat mobilier, echipamente IT, birouri etc.

Scopul nostru este acela de a oferi în continuare servicii de cea mai bună calitate la prețuri accesibile, atât persoanelor fizice cât și firmelor, deopotrivă.

Pentru prestarea de servicii în mod repetat în beneficiul aceleiași firme, se pot încheia și contracte de lungă durată. De exemplu, avem încheiate contracte cu firme de textile din București pentru care furnizăm servicii săptămânale de transport marfă câtre diverse localități din România.
Tot ca exemplu mai putem adăuaga aici contractul cu un important distribuitor de piese auto pentru care efectuăm transport de piese de schimb pe tot teritoriul României.

Ambalare profesională obiecte mobilier

Așadar, suntem o firmă de transport care pune întotdeauna clientul pe primul loc. Dealtfel, încă de la început, ne-am propus să negociem prețul și nu calitate serviciilor.
În domeniul transporturilor responsabilităție sunt mari: mărfurile trebuie asigurate, la fel și mijlocul de transport. De asemenea șoferul are la rândul lui o mulțime de responsabilități față de sine și față de participanții la trafic, așadar privim cu seriozitate fiecare client și fiecare transport în parte.

Testimoniale

Ce spun Clienții noștri

Încă de acum peste 12 ani de când am efectuat primul nostru transport de mobilă tratăm totul în cel mai profesionist mod cu putință.